Over Ons

Schildersbedrijf Grafhorst is al jaren een begrip in de regio Oosterwolde en omgeving. Het bedrijf wordt anno 2017 gerund door Everhard en Tjitske Grafhorst, maar is al in de jaren zeventig opgericht.

De ouders van Everhard namen destijds de verfwinkel aan de Trambaan 8 in Oosterwolde over van de familie Teijema. De winkel werd in 1987 uitgebreid met het schildersbedrijf. Deze afdeling is opgestart en uitgebouwd door Everhard.

Sinds 2012 is het bedrijf gevestigd in een volledig nieuw pand aan de Sleeweg in Oosterwolde. Hier heeft de ondernemer onder andere een eigen werkplaats van 500 m² tot zijn beschikking. De winkel is in deze periode afgestoten, maar nog altijd kunnen alle gewenste producten via het schildersbedrijf worden besteld.

“Wij onderscheiden ons door de lat net wat hoger te leggen”, aldus Everhard Grafhorst. “Bovendien bespreken wij alles goed door met de klant, zodat niemand voor verrassingen komt te staan. Transparant en eerlijk.” Hierdoor mag Schildersbedrijf Grafhorst zich dan ook met recht de beste vriend van uw huis noemen.